Sunday, February 15, 2009

Seprais Seprais!!!

Kek Pujaan Hati

Ala2..Chomeyl nyer..

Thank You Wanoy...Vielen Dank!!!!Ich liebe dich!!!

Cake Tiramisu tu memang favourite kot....

Ur seprais mcm berkasih sayang plak...on valentine's day lagi...hehe..

Sayang kaw kekasih...U are awesome too...

PS: Aku cari kat germany jerla k...haha..skang focus2...konon je..

Wanoy, kaw je yg panggil aku pria terhebat..maloe..tp bangge skit..Sayang Kamoe!!

11 comments:

Macham Iz Punye said...

BABI ASAL WANI TAK BUAT SEPRAIS KAT AKU?! oh sebab aku di kedah.

zerronemo said...

hahahaha! best.
fuck jealous.
ceit!
nabil is a big boy now..
hahaha!

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

To Iz:
Ye..masa wanoy hntr tu pown dier ckp..eh aku x buat pown kat iz..owh dier kat kedah plak...Tapi dalam hati dier nak cakap dier syg aku lagi dari kaw..Haha..iz jgn sentap.

To Zerronemo:
Ficken Sie bitte....nak gak guna term big boy kan...kuang hajaq!!

emira said...

ficken sie bitte?
Hahah.gile sesat.
Cube tuka jd reflexiv verb.
Fick dich atau utk glgn yg thrmat ficken Sie sich.
Haha,nabil2.
Bigg boy.
Saje nk nyakat gak kan :P
blaja rerajen.

M.Haikal said...

hahaha.
happy bufday weyy.
ko dah tua.
hahaha
lol
XD

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to Emira:
Haha...sesat kan..tu just for fun la..my friend nak blaja gak..dier yg cipta ficken sie bitte...eh invite la nabil baca ur blog...nak gak...

to Haikal:
tahu..muka pown tua dah..adoi...thanx weih..

pak su man said...

Anak Ku.
Nabiiil....ooooo.....sanggup wani yer....mai bagi 'spare shirl' birthday cake kat nabil... terima kasih Wani....sedap tau...so next year kasi 2 ok....one for Nabil & one for uncle also...Uncle nak makan sorunk...!!
- Ayah

Hanis Zalikha said...

eleh wani, boleh je dia naek bas gi kedah. alasan woh. hmph. AKU JEALOUS SEBAB WANI TAK PERNAH BUAT KAT AKU GAK. BLA KAU WANI.

Wanoy said...

nabil, aku gelak je baca comment ayah kaw.

yes uncle. next year i'll drop by dengan dua biji cake.

and hanis zalikha, maaf lah. nnt aku bwt surprise tuk kaw pulak

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

To Hanis:
Wah konon kaw nak balik subang jer dari shah alam bler aida,aku,iz,izzah nyer birthday ...haha...tu dekat pown x dtg..sibok nak suruh org naek bas penat2 6 jam...woh gitoe..kan dah ckp..wanoy syg aku lebey...haha..sabar weih..

To wanoy:
Sedey fikir next year aku inshaallah xde kat sini...kaw post jerla birthday cake ke germany yer...ckp macam dah sure pergi je kan..hoho...bapak aku mmg camtu...kalau cheese cake paling ar weih..pokai..

k.A said...

sedapnya kek!