Thursday, March 26, 2009

Das dringende Verlangen nach Pizza

Craving for Pizzas....sngt kot..The moment when Shun Ling and I saw the ad in The Sun's newspaper...we were like..omg Pizza...Nak2...Haha..kanak ribena kejap...
It has been ages since I had a pizzalicious meal...Shun Ling pown begitu...So we decided to have our dinner today at Pizza Hut One Utama..Rumitha and Shikin were also invited..teruja skit ar...Shun Ling picked us up at about 7.35 pm with her new kancil...Bleh tahan la gak minah nie bawak kereta....We were all starving like hell...konon nak jaga perut xnak mkn nak enjoy mkn pizza je kan..hehe..

Arrived at One Utama at about 7.50pm,went straight to Pizza Hut...yay finally...after how many months my stomach goes pizza-less.Eh ye ker.cam last week baru makan..nak ingat balik..hurm..tua dah

We ordered the cheapest pizza set available...Am wichtigsten ist, dass wir Europäische Sensationen ausgewählt haben.Sehr Lecker!!

Menu:
4 Sensasi delight "European Sensations" set comprise of 2 Italian Chicken,1 Spanish Seafood,1 Turkish Vegetable(Pizza),4 chicken soups,8 pcs of Breadstix...

Yes nikmat terasa....To tell you the truth,I wanted to take set 5 which is inclusive of creamy pasta..gedik kan nak makan set for two person...But i didn't, mahal kot and takot x kehabisan...Shun Ling, i noe u gemoe,u can finish everything....xnak bagi gak..haha..
We chew the fat (chitchat) on our studies and the problems that we are facing....Stress and bla bla bla..

Next,we went WINDOW SHOPPING!!SALE!!!!Wah teruja...Duit dah nak habis gedik nak shopping gak...I found this one hawt white jacket at Padini Authentics...If the jacket is hawtness,the person wearing it would most probably transform to be hawtness too,right..haha..xder2...ni perasan lebey...I fell in love with the jacket the moment i lay my eyes on it...the question on whether i should buy it or not keep on playing in my mind...hurm...xpe...so,we took a walk first...still thinking..xle xle..cari ATM machine jap..hehe...Eventually,i bought the jacket...yay...kena claim kat bapak sebab duit dah kekeringan...kemiskinan dah...

Rumitha bought a blouse at Jusco, Shikin was finding for a pair of shoes but decided to buy them next time...Shun Ling,jadi penasihat fesyen jer...
We went back to our hostel at around 10.30pm..
Kepuasan....Kegemoekan....Keterujaan....

That sums it up...


After the indulgence


Rumitha und ich


Shun Ling und Shikin


Terlupa nak ambik gambar awal2...teruja sngt pizza smpi terus mamam...

g
Woh2...bergambar jom


Cam-whoring jom...


Meine liebe weiße Jacke....


Chomeyl la tu camtu...


Rumitha mmg sker enterframe


Shun Ling....thanx for the ride....

15 comments:

reez said...

sedap tu pizza
huih
*drooling*

hananchiwi said...

nabil suka kawan sama perempuan sajakah?
:]

RyZ4L said...

lapaaaaaaaaaaaaaaa
jugak!

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to reez:
Sedap kan....tu la kempunan tertibe

to hananchiwi:
Haha...suka?biasa jer..dua2 pown i okie...tapi ngan pompuan nie senang..kalau nak gi mana2 dorunk semngt..lelaki lain dlm my german group malas kluar..pikir nak save duit jer..

Ryzal:
Lapar2....dah ajak maloe nak ikut...

aBiR aBhAr said...

ey tau x time yg sama,
me at ikea!
tgh shopping!
lepas tu baru pegi mamam...
patut la ade bau encik nabil

.:rainbeau:. said...

baru nak tanya mana gmbr jeket kulit tapi bukan kulit tu.
nasib dh letak.hahhaa
cantek cantek!!!

ps:esok kat soho ada bazaar utk eshops. jom!!!!

ps2:2-4th april ada warehouse sales kat ampang utk cosmetic n perfume.perfume lelaki la plg byk salunye.jom jugak!

ps3: dahla mkn pizza tak ajak,lapa ni!

wii: gigih jugak nak bg sampai wii.

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to abir:
Haha...kuat kan i punya bau dari ou smpi ikea...

to rainbeau:
Kaya kan nak pki jaket kulit..sayang kot kat haiwan2.hehe..Comment anda sngt chomeyl..saya mampu beli ps2 jer..eh shoppink tu cam besh sngt..btw soho tu katne?

.:rainbeau:. said...

kat solaris mont kiara...jomla jomla!wah,gigih mengajak org.sbb last time i g tak ramai kalau yg di mont kiara sbb ramai taktau kot tpt tu.esok pun ada lagi.12pm till late.
ada show makan2 api jugak if tak slh,menarik tak?sila cakap menarik skrg jugak.ada air free,mcm kat skolah yg lori milo dtg tu.harap kali ni air horlicks pulak kan?

ye,jgn pakai kulit2,mmg kesian dgn haiwan.i sgt suka furry animals,skali makhluk Allah kesygn sgt bengong pegi cuti belikan i sweater yg peratusannya sgt tgg bulu rabbit, how sakit hati mcm nak nangis n nak sepak2 tpi mcm pelik speechless i shud b?!

zerronemo said...

jealous...
been eating burger ayam special all week...

Lily said...

nabil.aku ada 1 soalan.. apsal ko ske kwn n hang out dgn pompuan ni?pelik tol la.dr dgn geng hanis lagi.isk2

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to lily:
Banyak betul kan org nak taw nape...entah..senang cite i'm comfortable with them...xde problem..so x kisah la kalau ngan dua2 gender pown nak kawan kan..senang hidup di kemudian hari...

Hanis Zalikha said...

PADAHAL PLAYBOY SUKA DOWNLOAD VICTORIA'S SECRET PUNYA SHOW SEBAB ITU SUKA KAWAN DENGAN PEREMPUAN. KAU TAKYAH NAK COVER IM MORE COMFORTABLE SEMUA WEH. HAHA. Oh kawan-kawan kau dah muhibah eh sekarang. Hostel pun sama-sama. Biasa dia!

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to hanis:
Seyal kaw..weih..kawan aku ambik fashion smgt download Victoria Secret show...bukan sebab playboy.theory x kukuh..tp serious la mmg more comfortable..frankly speaking...u girls totally change my perceptions on certain things...tahniah kan...

Hanis Zalikha said...

nanti kawan ngan budak lelaki, risau kau jadi macam jahat gatal pergi summer splash stok tangkap gambar peluk-peluk ngan perempuan pakai bikini je. tsk. harap jauhkan. i love you the way you are. hope you'll get a great girl. ceh asal ending aku cam tulis poskad 2 tahun tak jumpa dah.

Macham Iz Punye said...

rinduuuuuuuuuuuuuuuuu. teringat makan pizza yang tepi dia cheese pastu boleh rendam dalam cheese lagi lepastu mintak cheese extra lagi sumpah tembam sekor2