Wednesday, October 12, 2011

Wordless Wednesday #8 :Þ


A new cookie recipe coming up soon...

10 comments:

achik ezam said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk (o.0)

laskar pelangi said...

waaaa...cam sedap:)
nak try sikit boleh?

DanieL AdiE said...

Masih terasa cookies yang U wat masa bulan pose ari tu..

Miss Dolce and Gabbana said...

nak jugak! :P

bai baizura said...

wahh boleh la pos kt sini:)

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to achik:
Mai la sini!!! X pon nanti try buat recipe ni ye..senang je..

to laskar pelangi:
Boleh je..

to adie:
hee..hari tu i buat cinnamon sugar cookies..this time soft ginger cookies..sedappp..eh terangkat bakul sendiri plak..

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to miss dolce and gabbana:
Hee..kena try buat la nanti..

to bai baizura:
I rasa kalau guna barang2 kat Malaysia lagi sedap...

Edy Fee said...

kuih ape tuh..plane jew

bai baizura said...

tp cookies die nmpk besar jek..puas je mkn satu>...

Nabil Aizat said...

to edy:
Soft ginger cookies..deswai plain je..

to bai baizura:
Actually kan..the original recipe suruh buat lagi besar..sebab ni soft ginger cookies..kena besar..cam cookies yang kita dapat kat subway tu..