Tuesday, March 27, 2012

Cuz we're awesome liddat...

Exam is finally over..yeahh! No holidays...Boo!! New semester has just started...Booyeahh!

Howoe..Even though it's time to get serious, we didn't miss the chance to act crazy with each other, doing what we love to do and simply having fun..cuz we're simply awesome liddat!!! :p

Over the past week, we went through a series of fortunate events to fulfill our desire of having fun.We had a wonderful time filled with awesome memories to be cherished and treasured...
Oh we gotta do this more often, guys!

Bowling Craze - Turkey or Hambone?

From Upper Left : Fizz, Pie, Anisah, Darwin
From Below Left : Ainul, Adam

Pergi weekdays best sebab x ramai orang pastu satu game €1.50 je... :)

Tu dia...model ayakkk (air)

Bowling Center Essen Fabrik

Berkat Anisah posing dengan strike tu....

Terus I dapat 4 strikes in a row kannn...Oh teruja!!!

Semua nak 37 gak kan...competition...woh2..

Tertibe Darwin plak mengganas... X kisah...kalau kira average I still menang.. :p

Heh heh...terpose plak....

Dart - Hitting the Bullseye

Gambar ni lagi.. :p

Pie dalam diam2 terer ni...

Ceh2 darwin...

Posing semata-mata ni..hahaha..

Eleh cakap orang dia pun 2x5 gak...


Karaoke 
Karaoke dengan lappy dengan buddy dengan happy...


Homemade Curry Puff 
Anisah gave us a tutorial on how to "kelim" Curry Puff...cantik woh dia kelim..macam kat kedai nyer..teruja plak tengok.. :)

Uli tepung, butter, garam dan air sampai jadi camni...

Kita gelek..eh x..kita menggelek doh tadi mengikut ketebalan yang sesuai...

Ni lah inti yang sudah siap dimasak... yum yum..

Dah letak inti kita tutup bagi rapat supaya x kluar...letak inti betul2..jangan kedekut ye..

Mulakan process mengelim...
I sampai sekarang buat asyik jadi tebal je..tapi dorunk kata chomeyl...so xpe.. :p

Gigih sampai ke penghujung ye..jangan stop tengah jalan..

Tadaaaaa....cantik kannnn...

Om nom nom nom!!!

Lunch at Vapiano

One of the best Italian restaurants in Europe...

Meleleh air liur tengok ni...



Frozen Yoghurt and Bubble Tea

Kxuio...The best Bubble Tea and Froyo shop in Krefeld

Weeeee...Froyo in Krefeld!!! Excited!

They have 3 sizes : M, L and XL...Kitorunk order XL/1 litre...Kenyang perut ngan air je.. :p

Pastu bleh main Ipad gak...wink2

Amboi...main sorung je ke kak?

Ni Fizz nyer kerja lah...haha geli plak kalau I nyer blog url camtu..

Indulging bubble tea and frozen yogurt...

Weekend tu kitorunk gi lagi...bawak Kak Laili and Nani plak.. :)

Ni lah image budak uni masuk sem baru.. :p

Nanti weekend kita have fun lagi ye kawan2...Boleh buat kelas buat cupcakes plak lepas ni..haha..

Till the next post...
Tschüss und mach's gut!

5 comments:

Arfiqkah Binti Sudin said...

Frozen Yogurt?? Wow... Ade macam Tutti frutti x?
Bubble tea ade macam Cool Blog x?

sitiezahim said...

fuh byk betul tak tau nak komen mana satu haahahah :P..
btw semua bes tang makanan tuh, mmg sehr lecker...ishk ishk ishk

sYukCurz said...

bestnya ada kawan2 sekufu kat sana... *ambik tisu

ANISA said...

banyak benda menarik...senang citer,best2...
terer men bowling gitu..hihihi...

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to Arfiqkah:
Ada original flavour je...boleh tahan la..not as good as tutti frutti..tapi bubble tea better than cool blog sebab banyak perisa and topping yang sedappp

to kak siti hajar:
Hehe..terliur je tengok makanan tu balik...

to Syukcurz:
Alolo siannye dia..datang la lepak germany nanti..

to Anisa:
Haha...men suka2 je...x sangka plak tetibe strike banyak.. :p