Monday, March 19, 2012

Farewell BBQ Wedau

The time has come again..Another goodbye, another farewell. A farewell BBQ for the lovely family comprising of Abang Nazri, Kak Nadia and Nafiz. Kak Nadia will be graduating with a doctorate soon and therefore they'll go back to Malaysia for good.Oh they'll surely be missed. We had so many memorable moments together. Exciting and funny moments that are to be cherished and treasured. 

Oh it's hard for us to say goodbye to the ones we call family...

Lets take a look at the pictures!!!
Pictures are courtesy of Nabeyl, Abg Fadzly, Faris and those who helped taking pictures....

 A lovely speech from Abang Nazri and family...

 Macam press conference pon ada..

Abang Zahim handing over a gift of remembrance...

 
And here's a singing performance from us as a remembrance...

By the look from their faces, I guess we did okay with the performance.. :p

BBQ place at Wedau

Macam2 ada...ni yang masuk gambar...yang x masuk gambar banyak lagi... 
Om nom nom nom!
Alolo so sweet...

 Gigih jangan x gigih men-grill makanan..

Makan-makan...

Tengah pikir ilham untuk kotak beracun..

Alololo Nafiz chomeyl...
Nabil nak bajet chomeyl gak letew...

Group pictures
Haha muka tua I terus keluar bila gelak besar...

Kak Nadia nye pasal la ni kitorunk gelak besar.. :D


Goodbye shouldn't last forever.
It doesn't mean it's the end.
We'll miss you that's for sure
Until the day we meet again!

Tschüss und mach's gut!!!

15 comments:

Arfiqkah Binti Sudin said...

Assalamualaikum nabil, kat Germany skrg musim ape?? cantek lah kalo kamiorg nk wat photoshoot kat sane... Leh lar recommend tmpat yg best.. By the way, enjoy your gathering...

sully86 said...

nabs: bitter sweet memories.

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to arfiqkah:
Sekarang ni baru nak masuk spring..should be nice sebab flowers are starting to bloom..tapi kena datang may camtu baru cantik kot..ada i tulis tempat2 menarik kat germany sebelum ni..

to sully:
Yeahhh

syAzAnA said...

makanan lagi. datang blog nabil, mesti tak sah kalau takde makanan. :P

Anonymous said...

Nabil...

I see Fuad's pic again! Send my salam to him...tell him it's his cousin..K.Julie...

Umar said...

selalu buat gathering macam ni? bestnya!

Arfiqkah Binti Sudin said...

Picture yg last tu.. cantek die punye background. tak edit lagi ni kan? hopely lar... i memang dh lame follow, saje nk tgok dunia sane... mane tau leh dpt idea.. :-))

FaiZaH Fyn said...

sedapnya tengok makanan tu semua.. eh nabil pandai nyanyi? wahh baru tau..

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to syazana:
Haha..tu la post biar pagi kat Malaysia..nanti xde la kempunan nak cari makanan kan.. :)

to Julie:
Insyaallah...

to Umar:
Eh ni kan farewell..xde la slalu sangat ada gathering besar-besaran..slalu buat gathering kecik2 je..

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to Arfiqkah:
Oh uh uh x edit..i bukan reti sangat edit2 ni..buat yang simple je..:) oh cuba tengok link ni..kitorunk bbq kat tempat sama time Autumn.. http://nabeyl.blogspot.com/2011/10/nrw-autumn-barbecue.html

to Faizah:
Hahaha..bukan pandai tapi suka..ada perbezaan besar di situ...kalau suka x sedap pon main bedal je kan..haha

sitiezahim said...

itulah, orang datang dan pergi..lumrah hidup kan...nanti kat msia tak tau senang nak jumpe ke tak huhuhu

Sue_Echan said...

nabil:
bestnye,, happening gitew..... :)

zizidiazora said...

memang meriah nampak gathering tu. enjoy sakan dengan makanan yang nampak hrmmmmmm...yummy2... by the way nabil lama lagi ke dekat sana?

reeyau said...

u guys managed a bbq in that weather!

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to kak hajar:
Tu la..insyaallah kita contact2 kat facebook gak..

to Sue:
Hee...happenning gak dalam kesedihan..

to zizi:
Xle cakap sangat..sebab xtaw sambung master ke x..insyaallah kalau xde halangan sambung je..so lama lagi kat sini.. ;)

reeyau:
Because we're cool liddat..hahaha