Wednesday, March 14, 2012

Wordless Wednesday #29 :Þ

6 comments:

ANISA said...

giler cool....
boleh buat competition nieh....
tujuan: daya tumpuan makin tinggi..
boleh apply konsep accurate dgn consistent

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to Anisa:
Best2..tiap2 hari duk practice main benda alah ni je.. haha

hijabisbeauty said...

Assalamualaikum semua..

jemput singgah ke hijabismybeauty.blogspot.com
Kami menawarkan tudung bawal plain no.1 'Dian Pelangi'
dengan warna yang menarik dan harga yng berpatutan..

http://hijabismybeauty.blogspot.com/

sebarang order boleh dibuat melalui sms 013-3189358 atau email ke hijabisbeauty@yahoo.com

Wanita Hiasan Dunia Seindah Hiasan adalah Wanita Solehah..
InsyaAllah

terima kasih senyum2 [:)]

zizidiazora said...

Hai Nabil..this is my 1st time komen blog nabil walaupun selama ni menjadi silent reader yg setia utk blog Nabil Aizat bin Abdul Rahman ni. Hari ni abg zizi teringin sgt nk komen pasal bende alah tu. hahaha.... rasa mcm interesting sgt nk tau. LED Dart ni cara gunanye mcmana sbb kt malaysia ni rasanya belum ada lagi. mahal ke harganya. Nabil order dari mana tu? boleh terangkan sket tak pasal bende alah tu. hahaha.....

Maicher said...

i have one jugak dekat rumah.
but yours look moreeee sophisticated la.

i don't have board at the back tuh. just bulat je. hohoho

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to abg zizi:
Insyaallah nanti lepas habis exam nabil nak tulis pasal electronic dart ni..actually dapat dart ni as a birthday present.. :)

to Maicher:
Haha..asalkan bleh have fun dah best kan..