Wednesday, January 18, 2012

Wordless Wednesday #22 :Þ

6 comments:

sully86 said...

nabs: wow the creative things they do with the lights.. LOve it!!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

wow!! hoho.,another great picture ;)

Miss Amateur Cook said...

hye nabil! i knew u from hanis zalikha blog. insyaAllah at the end of this january saya nak pergi german tapi pergi tegel. its far from ur place rite. saya nak tanya apa yang menarik dekat german. tempat ape yg wajib dilawati. hehe. hope u can reply this. tq. :)

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to sully:
Kan...teruja nak ambik gambar.. :)

to Nazrul:
Thanx..

to Miss Amateur Cook:
Hi there..tegel ada banyak..kat mana exactly? U datang bercuti je ke? or studying here..I x berjalan kat Germany sangat..Tp kalau nak jalan2 Hamburg, Berlin, Munich and Cologne memang cantik.

Miss Amateur Cook said...

owh i x sure which part of tagel tapi yg pasti my plane will landing on berlin-tegel international airport. owh saya datang bercuti je dgn housemates saya. uncle dia duta kat german. kalau kita dekat blh jumpa bagi hanis jealous. Haha just kidding. :b

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

to Miss Amatuer Cook:
Oh u duduk egypt kan now? Murah x flight? Haha sebab i pon teringin gi egypt..Berlin is a nice place.you bleh turun from berlin to munich or go to prague sebab dah dekat..from my place to berlin 5 jam kot with the fastest train...huhu